Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-bishtholl%c3%ab
"Peshku bishthollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku bishthollë

EMRI LATINISHT

Carapus acus

Emërtime të tjera

Fotografia
Carapus acus by Etrusko25 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carapus_acus.jpg#/media/File:Carapus_acus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-bishtholl%c3%ab
"Peshku bishthollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016