Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-bilbil
"Peshku bilbil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku bilbil

EMRI LATINISHT

Capros aper

Emërtime të tjera
peshku tambur

Fotografia
Capros aper by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Capros_aper.jpg#/media/File:Capros_aper.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-bilbil
"Peshku bilbil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016