Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-%c3%a7ibuk
"Peshku çibuk," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku çibuk

EMRI LATINISHT

Ursus arctos

Emërtime të tjera
kryemadhi, kukumjaçka e detit

Fotografia
Brown-bear-in-spring by Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brown-bear-in-spring.jpg#/media/File:Brown-bear-in-spring.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-%c3%a7ibuk
"Peshku çibuk," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016