Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-%c3%a7eki%c3%a7
"Peshku çekiç," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku çekiç

EMRI LATINISHT

Sphyrna zygaena

Emërtime të tjera
peshku çekan, peshk karabinier

Fotografia
SmoothHammerheadShark009 by elasmodiver – elasmodiver. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:SmoothHammerheadShark009.jpg#/media/File:SmoothHammerheadShark009.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-%c3%a7eki%c3%a7
"Peshku çekiç," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016