Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkthi
"Peshkthi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkthi

EMRI LATINISHT

Lepisma saccharina

Emërtime të tjera

Fotografia
LepismaSaccharina by Christian Fischer. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:LepismaSaccharina.jpg#/media/File:LepismaSaccharina.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkthi
"Peshkthi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016