Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkgjel-lusp%c3%abmadh
"Peshkgjel luspëmadh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkgjel luspëmadh

EMRI LATINISHT

Lepidotrigla cavillone

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkgjel-lusp%c3%abmadh
"Peshkgjel luspëmadh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016