Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkatari
"Peshkatari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkatari

EMRI LATINISHT

Lophius piscatoris

Emërtime të tjera
zhaba peshkatare, hanëza, hanza, hënëza e detit, peshk çatrafili

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkatari
"Peshkatari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016