Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-pend%c3%abzi
"Peshkaqeni pendëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqeni pendëzi

EMRI LATINISHT

Carcharhinus melanopterus

Emërtime të tjera

Fotografia
Requin à pointes noires (Carcharhinus melanopterus) by Gab01 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Requin_%C3%A0_pointes_noires_(Carcharhinus_melanopterus).JPG#/media/File:Requin_%C3%A0_pointes_noires_(Carcharhinus_melanopterus).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-pend%c3%abzi
"Peshkaqeni pendëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016