Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-me-ferra
"Peshkaqeni me ferra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqeni me ferra

EMRI LATINISHT

Echinorhinus brucus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-me-ferra
"Peshkaqeni me ferra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016