Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-me-dh%c3%abmb%c3%ab
"Peshkaqeni me dhëmbë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqeni me dhëmbë

EMRI LATINISHT

Hepratnchias perlo

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-me-dh%c3%abmb%c3%ab
"Peshkaqeni me dhëmbë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016