Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-kok%c3%abshtypur
"Peshkaqeni kokështypur," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqeni kokështypur

EMRI LATINISHT

Hexanchus griseus

Emërtime të tjera

Fotografia
Hexanchus griseus1 by Frederick Hermanus Van der Bank, University of Johannesburg – Hexanchus griseus at BOLD Systems – Image. Licensed under Copyrighted free use via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hexanchus_griseus1.jpg#/media/File:Hexanchus_griseus1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-kok%c3%abshtypur
"Peshkaqeni kokështypur," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016