Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-jeshil
"Peshkaqeni jeshil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqeni jeshil

EMRI LATINISHT

Prionace glauca

Emërtime të tjera
peshkaqeni blu

Fotografia
Blueshark 300. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blueshark_300.jpg#/media/File:Blueshark_300.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-jeshil
"Peshkaqeni jeshil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016