Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-gllab%c3%abrues
"Peshkaqeni gllabërues," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqeni gllabërues

EMRI LATINISHT

Centrophorus granulosus

Emërtime të tjera
peshkaqeni kokërrzor

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-gllab%c3%abrues
"Peshkaqeni gllabërues," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016