Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-gjigant
"Peshkaqeni gjigant," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqeni gjigant

EMRI LATINISHT

Cetorhinus maximus

Emërtime të tjera

Fotografia
Cetorhinus maximus 2 by rossbeane – SHARK!. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cetorhinus_maximus_2.jpg#/media/File:Cetorhinus_maximus_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-gjigant
"Peshkaqeni gjigant," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016