Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-barkzi
"Peshkaqeni barkzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqeni barkzi

EMRI LATINISHT

Etmopterus spinax

Emërtime të tjera

Fotografia
© Citron / , via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqeni-barkzi
"Peshkaqeni barkzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016