Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-tonil
"Peshkaqen tonil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqen tonil

EMRI LATINISHT

Isurus oxyrinchus

Emërtime të tjera
peshkaqen turishkurtër

Fotografia
By Mark Conlin, SWFSC Large Pelagics Program [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-tonil
"Peshkaqen tonil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016