Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-njeringr%c3%abn%c3%abs
"Peshkaqen njeringrënës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqen njeringrënës

EMRI LATINISHT

Carcharodon carcharias

Emërtime të tjera

Fotografia
White shark by Terry Goss. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:White_shark.jpg#/media/File:White_shark.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-njeringr%c3%abn%c3%abs
"Peshkaqen njeringrënës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016