Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-i-hirt%c3%ab
"Peshkaqen i hirtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqen i hirtë

EMRI LATINISHT

Carcharhinus plumbeus

Emërtime të tjera

Fotografia
Carcharhinus plumbeus maui ocean center by Joe Boyd – Grey Reef Sharks. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carcharhinus_plumbeus_maui_ocean_center.jpg#/media/File:Carcharhinus_plumbeus_maui_ocean_center.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-i-hirt%c3%ab
"Peshkaqen i hirtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016