Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-i-eg%c3%abr
"Peshkaqen i egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqen i egër

EMRI LATINISHT

Eugomphodus Taurus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-i-eg%c3%abr
"Peshkaqen i egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016