Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-gj%c3%abmbor
"Peshkaqen gjëmbor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshkaqen gjëmbor

EMRI LATINISHT

Squalus acanthias

Emërtime të tjera

Fotografia
Spiny dogfish by NOAA – http://oceanservice.noaa.gov/gallery/image.php?siteName=nosimages&cat=Spiny%20Dogfish. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spiny_dogfish.jpg#/media/File:Spiny_dogfish.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshkaqen-gj%c3%abmbor
"Peshkaqen gjëmbor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016