Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-shirit
"Peshk shirit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk shirit

EMRI LATINISHT

Cepola macrophthalma

Emërtime të tjera
peshk shirit i kuq, peshk shirit i zakonshëm

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-shirit
"Peshk shirit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016