Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-qen
"Peshk qen," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk qen

EMRI LATINISHT

Galeorhinus galeus

Emërtime të tjera

Fotografia
Soupfin shark oregon by Taylor Hand from Corvallis, Oregon, United States – Sharks at the Aquarium. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Soupfin_shark_oregon.jpg#/media/File:Soupfin_shark_oregon.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-qen
"Peshk qen," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016