Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-pilivesa-mozaik
"Peshk-pilivesa mozaik," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk-pilivesa mozaik

EMRI LATINISHT

Callionymus maculatus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-pilivesa-mozaik
"Peshk-pilivesa mozaik," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016