Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-pilivesa-me-pika
"Peshk-pilivesa me pika," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk-pilivesa me pika

EMRI LATINISHT

Callionymus risso

Emërtime të tjera

Fotografia
Callionymus risso Cres by Roberto Pillon – http://www.fishbase.us/Photos/ThumbnailsSummary.php?ID=1784#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Callionymus_risso_Cres.JPG#/media/File:Callionymus_risso_Cres.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-pilivesa-me-pika
"Peshk-pilivesa me pika," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016