Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-pilivesa
"Peshk-pilivesa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk-pilivesa

EMRI LATINISHT

Callionymus lyra

Emërtime të tjera
peshk-pilivesa lire

Fotografia
Callionymus lyra by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Callionymus_lyra.jpg#/media/File:Callionymus_lyra.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-pilivesa
"Peshk-pilivesa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016