Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-kitarr%c3%ab
"Peshk kitarrë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk kitarrë

EMRI LATINISHT

Rhinobatos rhinobatos

Emërtime të tjera

Fotografia
Rhinobatos Rhinobatos by Johan Fredriksson. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rhinobatos_Rhinobatos.jpg#/media/File:Rhinobatos_Rhinobatos.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-kitarr%c3%ab
"Peshk kitarrë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016