Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-jeshil
"Peshk jeshil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk jeshil

EMRI LATINISHT

Labrus viridis

Emërtime të tjera
peshk bari, labri, laramani

Fotografia
Labrus viridis Donoussa 2 by Roberto Pillon – http://www.fishbase.us/photos/thumbnailssummary.php?ID=51659#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Labrus_viridis_Donoussa_2.JPG#/media/File:Labrus_viridis_Donoussa_2.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-jeshil
"Peshk jeshil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016