Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-i-stolisur
"Peshk i stolisur," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk i stolisur

EMRI LATINISHT

Thaumetopoea pityocampa

Emërtime të tjera
peshku pallua

Fotografia
Moth September 2008-3 by Alvesgaspar – Own work (own photo). Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moth_September_2008-3.jpg#/media/File:Moth_September_2008-3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-i-stolisur
"Peshk i stolisur," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016