Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-guri-pallua
"Peshk guri pallua," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk guri pallua

EMRI LATINISHT

Lipophrys pavo

Emërtime të tjera
bukurina, marxhani

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-guri-pallua
"Peshk guri pallua," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016