Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-guri
"Peshk guri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk guri

EMRI LATINISHT

Parablennius gattorugine

Emërtime të tjera

Fotografia
Parablenniusgattorugine by Frédéric POINTEL – Photographié en Méditerranée à Saint Raphaël (France). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Parablenniusgattorugine.JPG#/media/File:Parablenniusgattorugine.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-guri
"Peshk guri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016