Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-elektrik-i-mermert%c3%ab
"Peshk elektrik i mermertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk elektrik i mermertë

EMRI LATINISHT

Torpedo nobiliana

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-elektrik-i-mermert%c3%ab
"Peshk elektrik i mermertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016