Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-elektrik
"Peshk elektrik," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk elektrik

EMRI LATINISHT

Trachinotus ovatus

Emërtime të tjera
peshk elektrik i zakonshëm, peshk elektrik me njolla

Fotografia
Trachinotus ovatus Alonissos by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trachinotus_ovatus_Alonissos.jpg#/media/File:Trachinotus_ovatus_Alonissos.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-elektrik
"Peshk elektrik," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016