Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-dall%c3%abndyshe-pend%c3%abzez%c3%ab
"Peshk-dallëndyshe pendëzezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk-dallëndyshe pendëzezë

EMRI LATINISHT

Hirundichthys rondeletti

Emërtime të tjera

Fotografia
Fish4281 – Flickr – NOAA Photo Library by SEFSC Pascagoula Laboratory; Collection of Brandi Noble, NOAA/NMFS/SEFSC. – NOAA Photo Library: fish4281. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fish4281_-_Flickr_-_NOAA_Photo_Library.jpg#/media/File:Fish4281_-_Flickr_-_NOAA_Photo_Library.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-dall%c3%abndyshe-pend%c3%abzez%c3%ab
"Peshk-dallëndyshe pendëzezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016