Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-dall%c3%abndyshe
"Peshk dallëndyshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk dallëndyshe

EMRI LATINISHT

Exocoetus volitans

Emërtime të tjera
peshk fluturues, dallëndyshe deti, dallnysh deti

Fotografia
Schwalbenfisch by Kolisberg – Mediterranean. Licensed under CC BY-SA 2.5 ch via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Schwalbenfisch.jpg#/media/File:Schwalbenfisch.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-dall%c3%abndyshe
"Peshk dallëndyshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016