Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-bari-brezylbert%c3%ab
"Peshk bari brezylbertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk bari brezylbertë

EMRI LATINISHT

Coris julis

Emërtime të tjera

Fotografia
DSCN3451 by Jérémie Pierron – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:DSCN3451.JPG#/media/File:DSCN3451.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-bari-brezylbert%c3%ab
"Peshk bari brezylbertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016