Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-bari
"Peshk bari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshk bari

EMRI LATINISHT

Lipophrys basiliscus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshk-bari
"Peshk bari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016