Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/penda-e-detit-me-gj%c3%ablp%c3%abra
"Penda e detit me gjëlpëra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Penda e detit me gjëlpëra

EMRI LATINISHT

Pteroeides spinosum

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/penda-e-detit-me-gj%c3%ablp%c3%abra
"Penda e detit me gjëlpëra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016