Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/penda-e-detit-e-r%c3%abndomt%c3%ab
"Penda e detit e rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Penda e detit e rëndomtë

EMRI LATINISHT

Pennatula phosphorea

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/penda-e-detit-e-r%c3%abndomt%c3%ab
"Penda e detit e rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016