Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/penda-e-detit
"Penda e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Penda e detit

EMRI LATINISHT

Veretillum cynomorium

Emërtime të tjera

Fotografia
By Parent Géry (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/penda-e-detit
"Penda e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016