Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pend%c3%abcfurku-me-fije
"Pendëcfurku me fije," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pendëcfurku me fije

EMRI LATINISHT

Phycis blennoides

Emërtime të tjera
peshkfiku i bardhë, peshkmustaku

Fotografia
Phycis blennoides 1 by Etrusko25 – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Phycis_blennoides_1.jpg#/media/File:Phycis_blennoides_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pend%c3%abcfurku-me-fije
"Pendëcfurku me fije," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016