Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pelini
"Pelini," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pelini

EMRI LATINISHT
Artemisia absinthium

Emërtime të tjera

Fotografia
Wormwood bush by Eddideigel – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wormwood_bush.jpg#/media/File:Wormwood_bush.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pelini
"Pelini," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016