Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pelikani-roz%c3%ab
"Pelikani rozë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pelikani rozë

EMRI LATINISHT

Pelecanus onocrotalus

Emërtime të tjera

Fotografia
Pelikan Walvis Bay by Rui Ornelas from Lisboa, Portugal – PELICAN. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pelikan_Walvis_Bay.jpg#/media/File:Pelikan_Walvis_Bay.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pelikani-roz%c3%ab
"Pelikani rozë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016