Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pelikani-ka%c3%a7urrel
"Pelikani kaçurrel," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pelikani kaçurrel

EMRI LATINISHT

Pelecanus crispus

Emërtime të tjera
bozhori, laradashi, paci, panci, nositi

Fotografia
Dalmatian Pelican jbp. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dalmatian_Pelican_jbp.JPG#/media/File:Dalmatian_Pelican_jbp.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pelikani-ka%c3%a7urrel
"Pelikani kaçurrel," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016