Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pejza
"Pejza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pejza

EMRI LATINISHT
Tamnus communis

Emërtime të tjera
rrush gjarpri

Fotografia
Dioscorea communis (berries) by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dioscorea_communis_(berries).jpg#/media/File:Dioscorea_communis_(berries).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pejza
"Pejza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016