Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pata-e-vog%c3%abl-laramane
"Pata e vogël laramane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pata e vogël laramane

EMRI LATINISHT

Branta ruficollis

Emërtime të tjera
pata gushëkuqe

Fotografia
Brantha ruficollis In Taimyr Reserve by Поспелов Игорь Николаевич – http://www.taimyrsky.ru/Album/Brantha.htm. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brantha_ruficollis_In_Taimyr_Reserve.jpg#/media/File:Brantha_ruficollis_In_Taimyr_Reserve.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pata-e-vog%c3%abl-laramane
"Pata e vogël laramane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016