Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pata-e-detit
"Pata e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pata e detit

EMRI LATINISHT

Somateria mollissima

Emërtime të tjera

Fotografia
Somateria mollissima male. by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Somateria_mollissima_male..jpg#/media/File:Somateria_mollissima_male..jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pata-e-detit
"Pata e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016