Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pata-e-arave
"Pata e arave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pata e arave

EMRI LATINISHT

Anser fabalis

Emërtime të tjera

Fotografia
Bean.goose.600pix by Adrian Pingstone – en.wikipedia. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bean.goose.600pix.jpg#/media/File:Bean.goose.600pix.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pata-e-arave
"Pata e arave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016