Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pata-ballbardh%c3%ab
"Pata ballbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pata ballbardhë

EMRI LATINISHT

Anser albifrons

Emërtime të tjera
pata belbe, pata memece, belbacuke, belbeja

Fotografia
Blässgänse by Frebeck – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bl%C3%A4ssg%C3%A4nse.JPG#/media/File:Bl%C3%A4ssg%C3%A4nse.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pata-ballbardh%c3%ab
"Pata ballbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016