Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/paroshja
"Paroshja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Paroshja

EMRI LATINISHT

Citharus linguatula

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/paroshja
"Paroshja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016