Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/papalina
"Papalina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Papalina

EMRI LATINISHT

Sprattus sprattus

Emërtime të tjera

Fotografia
Sprattus sprattus by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sprattus_sprattus.jpg#/media/File:Sprattus_sprattus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/papalina
"Papalina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016